Vores hus er en moderne og smuk bygning. Vi har et blik til himlen i alle rum og solen er inviteret indenfor.

Vi har mange spændende rum, hvor alle kan lege, være og lære. Vores fantasi og kreativitet bliver udfordret. Børneperspektiv :-)

I ”Atelieret” kan vi tegne, male, sy, forme og skabe børnekunst.

I ”Arkitekten” kan vi bygge huse og konstruere bygninger. Her ligger også bøgerne og vi kan hygge os på sofaen med en dejlig bog. Her er der også mange dejlige spil, som vi gerne må spille sammen med en voksen.

I ”Pejsestuen” møder alle ind om morgenen og de voksne tager gerne imod  og vores vinkevinduet bliver flittig brugt. Her kan

vi også spise morgenmad indtil kl. 7.30.

I den kolde årstid tænder vi op i pejsen og det er meget hyggeligt. Her kan vi læse en bog sammen med en voksen, eller lægge puslespil, spille spil, eller hygge.

I "fællesrummet" med den røde runde tæppe kan vi lege med Lego og vi har vores tegninger, kunstværker og syggrej i vores skuffer.

I Køkkenet bager vi boller til morgenmaden og en voksen skærer frugt ud sammen med os til om formiddagen og vi får gulerødder og rugbrødhapser  om eftermiddagen.

I ”Motorik” gynger, hopper og springer vi.

I ”Biblioteket” ovenpå leger vi med dejlige træskibe, og Briobanen og der er spil, som er lidt svært og de ældste må spille med dem. Her har vi også vores ´scene´ og discokuglen og vi kan se film og andet på storskærmen.

Legepladsen motiverer og inspirerer til fysisk aktivitet. Der er buske med blomster og bær, som tiltrækker sommerfugle og insekter. Der er mange små hjørner og gemmesteder. Der er kun en dør imellem sandkassen og vores indendørs ”Træværksted” hvor vi saver, hamrer og støber beton.

På den anden side af hegnet, i gåafstand, ligger byens gågade, skolerne, Krabbesholm skov og fjorden - og venter på os.

Vi går i vinterhalvåret til gymnastik i Aakjærskolens gymnastiksal.

Vi tager bussen til vores egen kolonihavehus i Lærkevang lige udenfor byen.

Vi har vores egen nøgle til spejderhuset ved lystbådehavnen og kommer her tit.

Byrummet er vores anden legeplads, fuld af oplevelser og indtryk. Om vinteren ser vi på f.eks. nisser i gågaden og om sommeren løber vi gennem springvandet på Posthustorvet.

Vi kan godt lide at gå til `Børnenes Paradis´. Vi bruger sportspladsen lige ved siden af børnehaven og besøger også legepladserne som ligger rundt omkring os.

Vi har begyndt at besøge beboerforeningen her i Jeppe Aakjærsvej og vi har spændende aktiviteter planlagt sammen med dem for resten af året.

Fredag inden efterårsferie har vi påbegyndt en ny tradition, vi besøger ældrecenter Møllegården og løber Motionsløb med dem. Ja, det kan man godt med rullestol, flag, smil, saftevand og kiks:-) Og vi vil gerne besøge de ældre mennesker i nabolaget også i løbet af året.

Det er dejligt at være barn og voksen i Apoteker Norgaards Børnehave. :-)

 

Publiceret 18-10-2019