Vores hus er en moderne og smuk bygning. Vi har et blik til himlen i alle rum og solen er inviteret indenfor.

Vi har mange spændende rum, hvor børnene kan lege, være og lære. Børnenes fantasi og kreativitet bliver udfordret… og vi bringer nyt ind i deres univers.

 I ”Atelieret” kan børnene male, forme og skabe børnekunst. I ”Arkitekten” kan vi bygge huse og konstruere bygninger. I ”Pejsestuen” spiller vi spil og hygger os ved ilden. I ”Caféen” tegner og syr børnene. I Køkkenet bager vi boller til morgenmaden og skræller gulerødder til formiddagsmad. I ”Motorik” gynger, hopper og springer børnene. I ”Biblioteket” leger vi, bruger storskærmen og læser bøger.

Legepladsen motiverer og inspirerer til fysisk aktivitet. Der er buske med blomster og bær, som tiltrækker sommerfugle og insekter. Der er mange små hjørner og gemmesteder. Der er kun en dør imellem sandkassen og vores indendørs ”Træværksted” hvor vi saver, hamrer og støber beton.

 På den anden side af hegnet, i gåafstand, ligger byens gågade, skolerne, Krabbesholm skov og fjorden - og venter på os.

 Vi går til gymnastik i Aakjærskolens gymnastiksal. Vi tager bussen til vores egen kolonihavehus i Lærkevang lige udenfor byen. Vi har vores egen nøgle til spejderhuset ved lystbådehavnen og kommer her tit.

Byrummet er vores anden legeplads, fuld af oplevelser og indtryk. Om vinteren pynter vi et juletræ i gågaden og om sommeren løber vi gennem springvandet på Posthustorvet.

 

Publiceret 10-05-2017