Indendørs areal

Bygningen på Jeppe Aakjærsvej 18 er en spændende og smuk bygning i 2 etager. Vores rum matcher til temaerne i den pædagogiske læreplan. Naturen er inviteret indenfor -  vi har et kig til himlen i alle rum og ild i pejsen i de kolde måneder.

Stueplanen indeholder "Atelierét" (kreativt værksted), "Arkitekten" (konstruktionsrum), "Pejsestuen" (her spiser vi bla. morgenmad og spiller spil), et nedsænket køkken, en dukkekrog samt to hyggeområder med plads til leg og bøger. Endvidere er der "Træværkstedet", hvor vi arbejder med træ og har vækstplanter. Der er både små og store toiletter til børnene.Vi har en stor garderobe til børnene og en til personalet. Ydermere er der en grovgarderobe til børnenes meget snavsede ydertøj. Der  er også et rengøringsrum med vaskemaskine og tørretumbler.

Førstesalen indeholder et stort dejlig og lyst motorikrum. Herudover har vi "Biblioteket" hvor der er plads til fordybelse og leg med smart board. Vi har 2 toiletter til børn og voksne, samt et kontor, et AV rum, et "Sprogværksted" (fungerer også som møderum) og en personalestue.

Udendørs areal

Legepladsen motiverer og inspirerer til fysisk aktivitet. Den er beplantet med mange blomstrende buske, som kan tiltrække dyreliv. Beplantninger er udformet således, at der bliver mange naturlige legerum.                                      
I forbindelse med legepladsen er der et træværksted og et udetoilet, der kan bruges hele året da det er opvarmet.

Lokalområdet

Børnehaven ligger centralt placeret midt i Skive by og hele byrummet er vores legeplads.

Vi har kort afstand til naturstien og Krabbesholm skov

Børnehaven har rådighed over Aakjærskolens gymnastiksal nogle formiddage om ugen.

Publiceret 10-10-2019