Morgen:
6.15:
Børnehaven åbner og der er mulighed for at få morgenmad i børnehaven indtil klokken 7.30.
7.30: Den næste medarbejder møder ind, og efterhånden som øvrige medarbejderne møder ind, har børnene mulighed for at lege i alle børnehavens rum - i lege de selv finder på eller i aktiviteter sammen en voksen. Leg, venskaber, fantasi og fordybelse vægtes højt.

Formiddag:
ca. 9.00:
Der serveres frugt (mellemmåltid). Børnene medbringer selv frugt. De skal kun have frugt med, når der ligger en seddel i barnets postbakke, dvs. ca. 1 gang om måneden
ca. 9.30: Vi tilstræber at tage på tur ud af huset til natur & kultur ca. en gang ugentligt og vi bruger gymnastiksalen på Aakjærskolen i vinterhalvåret. Vi laver aktiviteter i aldersopdelte grupper. højtider m.v. fremgår af årsplanen. Månedsplanen lægges på DAYCARE. Tavlen i forgangen er altid opdateret med de seneste oplysninger.                
11.30: Vi spiser vores madpakker og bagefter går vi alle på legepladsen.

Eftermiddag:
ca. 12.30:
Vi leger alle på legepladsen.
14.00: Vi spiser gulerødder, rugbrød og bananer til eftermiddagsmad. Børnene medbringer selv frugt. De skal kun have frugt med, når der ligger en seddel i barnets postbakke, dvs. ca. 1 gang om måneden.

Børnene leger i alle husets rum, indtil de efterhånden bliver afhentet. Medarbejderne begynder at gå hjem.

ca. 16.00:
De fleste af børnehavens rum bliver lukket af og børnene samles i fællesrummet, hvor vi evt. spiller spil og tegner - eller vi læser en bog.

16.45: Børnehaven lukker (15.45 om fredagen)

Publiceret 15-02-2018